Nieuw: Mensenwerk!

April 2017 verscheen bij Uitgeverij Coutinho de publicatie Mensenwerk- oriëntatie op werkvelden in het sociaal werk, onder redactie van John Bassant en Marianne Bassant-Hensen. In Mensenwerk b...

ActivAge Groep

 

ActivAge staat niet alleen. De ActivAge Groep, opgericht in 2010 door Kees Penninx, is een creatieve adviseurskring met een unieke combinatie van kennis, disciplines en netwerken. Of het nu gaat om een onderzoeksopdracht, een adviestraject, een training, een schrijfklus of procesbegeleiding op locatie, wij bundelen onze krachten. Nieuwe en lopende opdrachten bekijken we graag van alle kanten. Dat brengt afgewogen perspectieven en werkzame oplossingen. We denken met u mee, stellen onze grote netwerken beschikbaar en helpen u in alle fasen van het project. Zo krijgt uw organisatie, uw initiatief of project de best denkbare resultaten. Als groep zorgen wij voor continuïteit, zodat ook grotere, complexe opdrachten bij ons in goede handen zijn.

Contact
Wilt u verkennen wat samenwerking met ons toevoegt? Neem contact op met de netwerkcoördinator Kees Penninx. Bel of mail, of maak gebruik van het contactformulier.


Kees Penninx
Chantal van Arensbergen
Guus Broos
- Gerda Bultstra
- Anke Heijsman
Jan Temmink
Alex Sievers
- Peter Verleg
Yvonne Witter